lacul garda

Lake-Garda.net

Lake-Garda.Net - Cele mai frumoase plaje ale lacului Garda

lacul garda italia     |        

Home
Lacul Garda Sud
Lacul Garda Est
Lacul Garda Vest
Piata Imobiliara
Contact
Plaje la Lacul Garda

Lake-Garda.Net isi propune sa va prezinte cele mai frumoase plaje de la Lacul Garda (Italia). Plajele prezentate in acest site nu sunt neaparat cele mai populare, din contra, majoritatea turistilor nici macar nu apuca sa le cunoasca in timpul sederii lor la lacul Garda. Datorita acestui fapt, aceste plaje de la Lacul Garda sunt mai putin comerciale si isi pastreaza frumusetea lor naturala.

Sa ajungi pe aceste plaje de obicei presupune un pic mai mult efort fizic, fiind nevoie sa mergi pe jos mai mult decat pentru plajele cunoscute de la Lacul Garda. Deci, daca esti tipul "lenes" mai bine uita de Lake-Garda.Net! ;)
Daca insa esti in cautare de plaje de o frumusete rara, cu apa clara si nu te deranjeaza sa te plimbi si sa explorezi, cred ca vei considera Lake-Garda.Net foarte util.

Plajele cuprinse in Lake-Garda.Net sunt urmatoarele:

Pe langa pozele si descrierile celor mai frumoase plaje de la Lacul Garda, Lake-Garda.Net include si valoroase informatii pentru turisti, ca de exemplu cum sa gasesti un loc de sedere la lacul Garda (hoteluri, proprietati private, apartamente de inchiriat, campsite-uri), care sunt locurile de distractie (discoteci, parcuri de distractie, piscine), informatii despre vreme, sport (golf, tenis, surf, scufundari, etc.), imobiliare la Lacul Garda, si altele.

lacul garda

     Peisaje din Sirmione...Linkuri Utile

Copyright © 2003-2013 - Lake - Garda . Net - Toate drepturile rezervate.
Utilizarea acestui site implica acceptarea Conditiilor de Utilizare si consensul asupra confidentialitatii.


vacante lacul garda  |   vacante  |   lacul garda  |   turism lacul garda  |