manerba lacul garda

Lake-Garda.net

Lake-Garda.Net - Cele mai frumoase plaje ale lacului Garda

lacul garda italia     |        

Home
Lacul Garda Sud
Lacul Garda Est
Lacul Garda Vest
Piata Imobiliara
Contact
Coasta de vest a lacului Garda - Plaja Manerba

Coasta de vest a lacului Garda se bucura de soare mai devreme dimineata, comparativ cu coasta de est, in timp ce dupamasa in unele locuri, majoritatea plajei este sub umbra, chiar si la ora 4 p.m.Aceasta se datoreaza faptului ca muntii sunt chiar in spatele plajei. Plajele sunt constituite in general din pietre mici iar apa e curata daca nu stai prea aproape de sate sau campsit-uri.

Cum sa ajungi la plaja.
De la Desenzano urmeza indicatorul pentru Salo. Treci de Padenghe si intoarce pentru centrul din Moniga. Urmeza indicatorul pentru "Parco Naturale" (parc natural). Cand ajungi la marina, iti poti parca masina. Ca sa ajungi la plaja mergi spre nord (lacul fiind in partea ta dreapta), prin parcul natural, a carui intrare este in varful colinei: vei gasi plaje foarte frumoase cu apa curata. Fi constient de faptul ca pe alocuri unele persoane practica nudismul (interzis printr-o hotarare recenta a primariei).
O alta plaja frumoasa, in aceeasi arie, poate fi gasita in Lido di Pisenze. De aceasta data, cand ajungi la Monica, nu intorci la dreapta pentru parcul natural, ci intorci la stanga, treci prin centrul din Moniga, iar apoi intorci la dreapta la Via Pisenze. Odata ajuns la plaja, daca mergi spre sud (lacul fiind in stanga ta), poti gasi locuri foarte frumoase. Daca insa mergi spre nord si continui sa mergi inainte trecand prin apa pe alocuri, vei ajunge in final la faimoasa insula Conigli ("insula iepurilor"). Nu cred ca este un loc spectaculos, dar cred ca merita vizitat.

Comparativ cu coasta de est, pe coasta vestica este mai usor sa parchezi iar plaja nu e asa de aproape de strada, dar probabil ca trebuie sa mergi pe jos putin mai mult pentru a gasi plaje frumoase si pentru a te indeparta de campsite-uri.


Visualizzazione ingrandita della mappa
lacul garda

     Peisaje din Sirmione...Linkuri Utile

manerba lacul garda

Manerba: vedere de pe faleza


manerba lacul garda

Manerba: vedere panoramica


manerba

Manerba: vedere de pe faleza


lacul garda

Vedere din Lido di Pisenze


manerba

Insula Conigli


manerba lacul garda

Plaja Manerba
Copyright © 2003-2013 - Lake - Garda . Net - Toate drepturile rezervate.
Utilizarea acestui site implica acceptarea Conditiilor de Utilizare si consensul asupra confidentialitatii.


camping lacul garda  |   hoteluri lacul garda  |   cazare lacul garda  |   manerba