sirmione lacul garda

Lake-Garda.net

Lake-Garda.Net - Cele mai frumoase plaje ale lacului Garda

lacul garda italia     |        

Home
Lacul Garda Sud
Lacul Garda Est
Lacul Garda Vest
Piata Imobiliara
Contact
Partea de sud a lacului Garda: plaja Sirmione

Plaja din Sirmione este excelenta pentru innot. Aici vei gasi cea mai curata si clara apa a lacului. Calitatea apei este periodic controlata si certificata. Plaja este constituita din stanci mari, netede si curate. Vederea este de o frumusete rara: peninsula Sirmione se gaseste exact in mijlocul partii de sud a lacului Garda.

Cum sa ajungi la plaja.
Pentru a ajunge pe plaja din Sirmione este nevoie de putin mers pe jos. Nu exista nici o posibilitate de a parca aproape de plaja. Va trebui sa-ti lasi masina inainte de a ajunge la Castelul Sirmione iar de acolo vei avea de mers pe jos cam 10 - 15 minute. Dar fi sigur ca merita!
Mergi drept prin centru, pana ajungi la baile termale. De acolo mergi drept (nu lua strada principala care este la dreapta ta) pana ce vei vedea hotelul Continental pe stanga. Mergi tot drept pana la Punta Staffalo si astfel ajungi la lac. Poti merge mai departe, iar cand drumul de piatra se termina, nu urca pe scari (te-ai intoarce inapoi), ci mergi inainte: drumul nu e foarte usor, insa vei gasi cele mai frumoase plaje.

Daca continui sa mergi inainte poti sa mergi in jurul peninsulei si in final sa ajungi la Lido delle Bionde, unde poti gasi un bar. Depinzand de nivelul lacului, va trebui probabil sa mergi prin apa pe alocuri.

Sunt multe alte plaje in partea de sud a lacului, de la Desenzano la Peschiera: multe dintre ele sunt frumoase, insa nici una nu se poate compara cu plaja din Sirmione, in special datorita calitatii apei.


Visualizzazione ingrandita della mappa
lacul garda

     Peisaje din Sirmione...Linkuri Utile

sirmione lacul garda

Sirmione: vedere panoramica


sirmione

Sirmione: Lido delle Bionde


sirmione lacul garda

Sirmione: Lido delle Bionde


sirmione

Sirmione: plaja "Jamaica"


lacul garda

Plaja din fata ruinelor Catullo


sirmione lacul garda

Sirmione: promontoriu
Copyright © 2003-2013 - Lake - Garda . Net - Toate drepturile rezervate.
Utilizarea acestui site implica acceptarea Conditiilor de Utilizare si consensul asupra confidentialitatii.


sirmione lacul garda  |   sirmione  |   lacul garda sirmione  |   hoteluri lacul garda